Teràpia Corporal Integrativa

Tallers setmanals de 1h30m de duració per treballar des del moviment tot el que tingui a veure amb les emocions i l’espontaneïtat. Amb ball, música, respiració, mirades i el que calgui.
La Teràpia Corporal Integrativa és un sistema d’autoconeixement i transformació que integra els diferents aspectes de l’ésser humà: mental, emocional, corporal i energètic.
En TCI l’abordatge és des del cos. Tota experiència no resolta queda registrada en el cos en forma de tensions musculars. Aquestes tensions, que es comencen a crear quan som nens, amb el temps es converteixen en cròniques i donen com resultat una «cuirassa muscular» que determina la nostra manera de moure’ns, d’estar al món i de contactar amb els altres, és a dir: el nostre caràcter. Treballem amb els diferents caràcters coneixent-nos i acceptant-nos, la qual cosa dóna lloc a la transformació.

El treball corporal conrea l’atenció al cos i a la respiració, posant el focus a les zones de bloqueig i de relaxació.

Desbloquejar la cuirassa muscular afavoreix la lliure expressió de les emocions, amb el que sorgeix la part més espontània, menys condicionada, i més essencial de la persona. Recuperem l’energia que ha quedat estancada i amb això nostra vitalitat.

L’objectiu és adquirir fluïdesa vital, desbloquejant la nostra cuirassa corporal i accedint d’aquesta manera a la consciència de les nostres necessitats reals i al nostre cor. Això ens portarà a viure el present de forma més sana i integral apropant-nos a nosaltres mateixos i a la vida.