Tècnica crani-sacral

Teràpia crani-sacral

Els beneficis i els motius per provar la teràpia crani-sacral
És un sistema de teràpia manual suau i profund que es basa en el principi de l’existència d’una pulsació rítmica subtil que emergeix en els teixits i fluids del nucli del cos; aquesta es diu impuls respiratori primari.
Durant la sessió el client sent el contacte lleuger de les mans del terapeuta entrenat per escoltar els moviments subtils del cos, els seus ritmes, pulsacions i patrons de congestió i resistència. Quan s’alliberen les tensions també s’allibera l’energia que abans s’utilitzava per mantenir la contracció.
El terapeuta utilitza les seves mans per reflectir el cos del pacient el patró que està contenint, en fer-ho, el cos té l’oportunitat de deixar anar aquest patró restrictiu i trobar una nova forma d’organitzar-se.
La presa de consciència del propi procés vital per part del pacient és una part integral d’aquest treball, per això, és perfectament compatible amb altres teràpies que puguin estar seguint.
Pot ajudar a les persones; adults i nens amb gairebé qualsevol condició en tractar-se d’una teràpia global de tot el cos. Afavoreix l’increment de la vitalitat del cos i permet utilitzar els seus propis recursos de autocuració.
Ens pot ajudar i acompanyar en processos de dolors musculars, com torticolis, cervicalgias, lumbàlgies, ciàtica, mal de cap, migranya, tensió en la mandíbula / alteracions de la *ATM, dolors recurrents, tensió muscular generalitzada, tensió emocional, per l’insomni, angoixa, depressió, asma, problemes digestius, sinusitis, soroll en les oïdes…

 

cranisacral web2