MÚSIQUES PER AL DESPERTAR

 

PER FESTES REGALAT VIURE LA MÚSICA!!

16-17 DESEMBRE
Us presentem per primera vegada a Olot “MÚSIQUES PER AL DESPERTAR”.
Una proposta de treball per a terapeutes, psicòlegs, treballadors socials, educadors, amants de la música i aquelles a les que els interessa el treball personal i terapèutic servint-se de la música. El taller éseminentment experiencial i constitueix d’una banda, una oportunitat per sentir el poder de la música sobre el nostre cos i les nostres emocions i d’altra banda per poder desenvolupar i utilitzar la música com aguia i eina en l’acompanyament terapèutic.

Conduït: per Carol Villalón terapeuta gestalt i terapeuta transpersonal, escultora i artterapeuta. 15 anys d’experiència dedicada a la música. Ampla experiència amb grups.

 

                                             LA MÚSICA ÉS DIVERTIDA, CURATIVA I TERAPÈUTICA

En aquest taller experiencial proposem a la música com eina de creixement personal. Amb ella gaudirem del nostre cós i viatjarem per les emocions. Els nostres instruments són la Psicoteràpia Gestalt, Bioenergètica i Dinàmica Grupal.

DIRIGIDA   a tota persona enamorada de la música, terapeutes, educador, docents, dinamitzadors de grups  del món del teatre                             i  la dansa, etc

                                                                   diumenge matí sessió oberta DEEPDANCE 

MODALITAT: DISSABTE 10H A 14H i 16H A 20H   DIUMENGE: 10H A 15H
PREU: CURS:160€

DIUMENGE MATÍ: SESSIÓ DEEPDANCE  12H A 15H 25€

CONTACTE: Sílvia 634540902

20% DESCOMPTE DEL PREU TOTAL ABONAT AVANÇ DEL 30 NOVEMBRE


http://www.egolot.com