Grup d’homes

Tallers de masculinitat
Un espai per explorar i compartir una nova masculinitat

“La masculinidad obsesiva es siempre fuente de conflictos y de tensiones. Obliga a ponerse una máscara que simule una superpotencia y una independencia matadoras. Y cuando cae la máscara se descubre un bebé que tiembla”.
David Gilmore, antropólogo

Us proposem un viatge personal i compartit per explorar què significa ser home, a través dels quatre elements bàsics de la natura, Aire, terra, foc i aigua; allà on els antics buscaven la clau del coneixement intern de la nostre pròpia naturalesa, en definitiva la clau per una millor convivència amb nosaltres mateixos i amb allò que estimem.
Treballarem amb els principis bàsics de la Gestalt, posant consciencia al que ens passi en el aquí i l’ara de la nostra experiència en el taller i aprofitant la riquesa del “joc de miralls” que ens ofereix el treball en grup, per portar-ho a la nostra vida personal. Utilitzarem tècniques corporals i expressives, exercicis de Bioenergètica, visualitzacions, meditacions, ball, artteràpia, hiperventilació… tot allò que ens permeti experimentar més que no pas per debatre o analitzar.

Homes en Re-visió
Homes en re-visió es un col·lectiu d’homes que es troba regularment per re-visar i compartir en grup la manera de viure la nostre masculinitat i a deslliurar-nos de les mascares que utilitzem per “fer d’homes”. Des de el suport i la responsabilitat ens permetem explorar la pròpia i autèntica esència masculina que s’amaga al darrera.
homesenre.visio@gmail.com
Facilitadors: Marino De La Cruz San Valero: Terapeuta Gestalt i Terapeuta Corporal Integratiu. Educador Social Colg:8189. Telf. Contacte: 639721598
Albert Pastor Lopez: Terapeuta Gestlat. Educador Social. Telf. 618590236
Bernat Clariana Espert: Terapeuta Gestalt i Economista . Telf. 615325016
Integrants del col·lectiu “Homes en re-visió” NIF: G55204739