Formacions

Gestalt

FORMACIÓ GESTALT

La Teràpia Gestalt desenvolupa una perspectiva unificadora de l’ésser humà, integrant alhora, les seves dimensions sensorials, afectives, intel·lectuals, socials i espirituals, permetent una experiència global on la vivència corporal pot traduir-se a paraules i la paraula pugui ser viscuda corporalment.

DIRIGIDA A PERSONES INTERESSADES EN LA TERÀPIA   COM A FORMA DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL  I PROFESSIONAL.

                                                                                                     

MÉS INFORMACIÓ 

Formació Meditació Activa

FORMACIÓ MEDITACIÓ ACTIVA

La meditació Activa es una forma intensa ràpida i profunda de transformar hàbits o patrons, expressant tot allò que ha quedat dins nostre en forma d’emocions i sentiments moltes vegades reprimits,  i així experimentar la llibertat de qui som realment.

SÓN MÈTODES EFECTIUS I DIRECTES PERQUÈ LA GENT D’AVUI EN DIA PUGUI CONÈIXER LA ESSÈNCIA  DELA MEDITACIÓ.

 

MÉS INFORMACIÓ

Teràpia Corporal

FORMACIÓ TCI

La Teràpia Corporal Integrativa és un sistema d’autoconeixement i transformació que integra els diferents aspectes de l’ésser humà: mental, emocional, corporal i energètic.

En TCI l’abordatge és des del cos. L’objectiu és adquirir fluïdesa vital, desbloquejant la nostra cuirassa corporal i accedint d’aquesta manera a la consciència de les nostres necessitats reals i al nostre cor. Això ens portarà a viure el present de forma més sana i integral apropant-nos a nosaltres mateixos i a la vida.

CURS PENDENT D’ACTIVACIÓ

Reflexologia podal

Reflexologia podal

La Reflexologia Podal és una tècnica de massatge als peus. Els peus són un mirall del nostre cos, en els peus està reflexat tot el nostre organisme amb els seus sistemes.

Aquest mètode activa el procés curatiu del  nostre cos, estimulant els punts corresponents a la majoria d’òrgans, glàndules, funcions i zones anatòmiques. 

 

MÉS INFORMACIÓ