Formació Meditació Activa

Que és Meditació Activa?

Tècniques de moviment, respiracions i so, que ens fan conscients del moment present

La meditació Activa es una forma intensa ràpida i profunda de transformar hàbits o patrons, expressant tot allò que ha quedat dins nostre en forma d’emocions i sentiments moltes vegades reprimits,  i així experimentar la llibertat de qui som realment.

Són mètodes efectius i directes perquè la gent d’avui en dia pugui conèixer la essència de la meditació.

Les meditacions actives que s’utilitzen, comencen amb una primera etapa de moviment, dansa o so, seguidament d’altres fases menys intenses, per concloure amb un període de silenci. Totes les etapes van acompanyades de música especialment dissenyada per guiar el meditador realitzant un viatge al interior.

Cada vegada mes present a Occident, la meditació ens aporta equilibri per gestionar la vida de manera fluida i espontània.

Beneficis de la meditació Activa :

Molts estudis científics demostren que la pràctica de la Meditació, redueix l’estrès, millora la gestió de les emocions i ens aporta harmonia física i mental, millorant així la comunicació amb un mateix i amb els altres, desenvolupant la sensibilitat, l’alegria, l’Amor, la creativitat i la intel·ligència.

La Meditació es un viatge per trobar-nos amb nosaltres mateixos, et convidem a iniciar aquest viatge amb nosaltres :

  • El cos necessita d’una postura còmode i molt relaxada, la ment centrada en la respiració natural
  • Quan obrim el nostre canal, rebem el flux de la energia còsmica i estem mes saludables sense necessitat de medicines, amb la practica deixarem anar totes les tensions corporals i l’estrès mental.
  • Amb la pràctica de la meditació diària la ment es torna mes calmada i te mes espai per arribar a tindre alts nivells de memòria.
  • Mes meditació ens porta a millors capacitats de comprensió de la vida i de nosaltres mateixos.
  • La meditació fa que gaudim de millors relacions interpersonals.
  • La meditació et fa sentir feliç i saludable
  • La meditació ens facilita totes les respostes a les nostres preguntes
  • Amb la practica de la meditació, no ens es necessari la cerca de cap Guru (Mestre) ja que aquest mateix es dins nostre.

Llibres Recomanats :

OSHO “De la medicación a la meditación”

OSHO “MEDITACIÓN La Primera y la ultima libertad”

Orígens :

La meditació en si es un procés que esta intrínsec al ser humà i forma part de la nostre naturalesa.

Les tècniques de meditació activa van esser concebudes amb el propòsit de facilitar i fer arribar la meditació a occident, adaptant-se al ritme i forma de vida.

Autors com OSHO, Karunesh, VeetMarco i d’altres han desenvolupat processos de meditació amb moviment i música, actualment es continuen creant mes meditacions amb el mateix fi.

Manel Castillejo : Nascut a Vic centre nord de Catalunya, músic percussionista polifacètic en ritmes africans i Àrabs, Hang Drums, didgeridoo, concerts vibracionals i creador de projectes psico–corporals amb danses de transformació AfroTrans.  Sóc Apassionat de les meditacions Actives OSHO i Karunesh, format per la Multiversity Osho i Meditaandgo.
Actualment, després de dedicar gran part de la meva vida al desenvolupament de la meva pròpia empresa de noves tecnologies des de fa mes de 10 anys, em dedico cada vegada més al propi creixement personal. Per mi és molt important l’art de viure en harmonia amb tot el que m’envolta, aprofundint i facilitant classes de meditació activa setmanalment.
Sóc un apassionat de la música i el ritme de diferents cultures, la meditació Activa i la natura.

Laura Gibert : Nascuda a Vic, des de sempre he estat vinculada al món de la dansa aplicada al desenvolupament i el creixement personal. Sóc Facilitadora de Biodansa i de Meditació Activa, desenvolupant el meu propi projecte . En els últims 10 anys, estic desenvolupant projectes i intervenint en diferents col•lectius utilitzant eines per afavorir un re-aprenentatge de les funcions originàries de Vida.
Dirigeixo o he dirigit grups en Centres Penitenciaris, Universitats i altres col.lectius.
Estic formada en Meditacions Actives Osho per Meditaandgo i actualment desenvolupo el propi projecte de formació de meditació Activa.
La meva intenció és aportar eines a les persones per poder desenvolupar l’Art de Viure en Harmonia en el moment present, amb coherència entre pensament – paraula i acció.

LA FORMACIÓ S’INICIARÀ A L’OCTUBRE

Modalitat:

Dimecres: cada 15 dies de 18 h a 21 ’30 h;

      Inici: 4 i 18 d’Octubre

Dissabte: un al mes de 10 h a 20 h (descans 2 h al migdia)  

 Inici: 7 d’Octubre; 4 Novembre; 16 Desembre

Preu: 650 € en les dues modalitats. Els pagaments es realitzaran a primers de mes.

Si el pagament en la seva totalitat, es fa a l’inici de la formació tindrà un 10% de Dte.

Si vols ampliar informació visita la pàgina: www.meditacioactiva.com o truca al 634540902

Lloc: Espai Gestalt Olot

C/ Mestre Moner 14, 17800 Olot

www.egolot.com