DESCOBRINT LA VEU

DESCOBRINT LA VEU

XERRADA PRESENTACIÓ 29 DE  SETEMBRE 17 h a 19 h

DESCOBRINT LA VEU

Canta amb el COS i L´ÀNIMA!

Us convidem a viure l´experiència de connectar amb la Veu i el Cant d´una forma conscient i nodridora, a través de la creativitat ,unint Veu cos i emoció i profunditzant en l´Univers musical interior de cadascú .
Partim de la base de que TOTS podem Cantar. A través de la Veu ens comuniquem,ELLA ja hi és doncs. Només ens cal confiar en el nostre “Músic interior”i deixar que flueixi lliure. Som essers musicals. El nostre cos és l´instrument i el batec del cor el “Metrònom” que marca el “Tempo”de la nostre vida.
El Cant és una de les arts transformadores més directes perquè allibera l´auto-expressió i fomenta l´equilibri físic i emocional generant sensacions de serenitat i benestar.
La proposta del curs és despertar aquest espai intern fet de música amb la vibració de la nostra Veu, familiaritzant-nos amb el seu só explorant els nostres espais sonors i connectar amb les seves «facetes» mitjançant diferents tècniques i vivències.
Dins d´aquest viatge sonor amb la nostre Veu, també inclourem instruments ancestrals amb diferents textures sonores com el Didgeridoo, les Tablas Indias ,Ocean Drum, Duf, Shruti Box, tot un ventall de possibilitats per acompanyar la Veu i obrir-nos al univers de la nostre creativitat Musical.

Objectius
-Sensibilitzar la nostre escolta
– alliberar la Veu d´una forma conscient
-descobrir el nostre só i gaudir-ne
-obrir-nos a cantar naturalment
-potenciar la creativitat
-descobrir les «facetes» de la nostre Veu
-Connectar Veu-cos-emoció
-conèixer i confiar en el nostre «músic interior»
-Connectar amb el nostre ritme intern i exterioritzar-lo
-Creació de la cançons

Durant el curs ,contarem amb la presència de músics que ens faran petites introduccions al Cant d´harmònics,massatge sonor amb bols tibetans,tabla hindú, percussió amb el cos(body percussion), i acostament al Didgeridoo,instrument australià amb un só profund i sanador i una bona eina per a la respiració del cant.

L´en-CANT de «convertir-se» en Música

IMPARTEIX: Maria Teresa Noguera;  musicoterapeuta, cantant.

                        ” M’encanta veure i sentir com cada persona al compartir la música es transforma i va connectant amb el seu mon intern despertant la pròpia creativitat que la porta a la seva més pura essència”.

INICI CURS: 6 d’Octubre

MODALITAT: divendres de 17 h a 19 h

DURADA: d´Octubre a Juny

PREU: 50 € mensuals

CONTACTE: 605970073